õ

Bakkegårdens Sally

 

Nedenfor kan du læse om hesten

 

 

Data:

Født: 25. Juli 2008
Race: Amerikansk traver / Oldenborger
Farve: Sortbrun, men på vej til gråskimmel
Stang: 150 cm; forventet: 160 cm
 

Kapacitet:
Dressur: Rides 2014
Spring: Løsspring 80 cm (nov 2014)
Terræn: -


 

Stamtavle:

 

Beskrivelse:
sally er en nysgerrig og rolig hoppe. Hun er nem at have med at gøre, og følger hele tiden med i hvad man laver af ting med hende, eller omkring hende. Hun kan rides af en rutineret og stabil rytter i alle 3 gangarter, men mangler masser af ballance og styrke. Hun er utrolig lære nem, og har lyst til at lære, så med den rette rytter er hun hurtigt på rette vej :) hun er et utroligt stort nussehovede og elsker menneske kontakt.

Sommer 2010: Vi er stille og roligt begyndt at gøre hende fortrolig med longe, som hun meget hurtigt har forstået. Ligeledes har hun prøvet at have sadel på, som hun bare snuste til , men først til næste sommer skal hun stille og roligt tilrides. Hvilket bliver spændende, da hun ser meget lovende ud med hensyn til temperament, indlæring og gangarter.

Sommer 2012: Sally har nu været ud på ridebanen et par gange med sadel på, og hun siger bestemt ikke noget til det. Når det er prøvet et par gange mere, skal hun stifte bekendtskab med trense, bid og longe, for til sidst at prøve at have rytter på ryggen. Derefter vil hun få fri hele vinteren, så hun kan vokse færdig i fred og ro, og vi vil forsætte tilridningen foråret 2013.

Forår/Sommer 2013: Sally er nu igen startet tilridningen. Longeret til at starte med, og senere med rytter på ryggen i både skridt og trav med og uden longe. Dette er udført af Tanja (Ringsted). Hun skal nu til at rides med henblik på at lære en masse øvelser.

30-maj-2013: Sally har nu haft rytter (Simone) på for anden gang. Denne gang først i longe (Tanja), hvor hun også prøvede at trave og dernæst uden longe, hvor hun også travede. Det ser meget lovende ud for den lille hest.

 

 

 

Afkom:

 

 

Billeder:

2014
   

 

2013

1år
 

før 1 år                                                                         1 dag gammel

         

Mor:

Far:
   Billede 2